VAN / ERCİŞ - Kocapınar 50. Yıl Ortaokulu

0432 371 2088
Kocapınar Mah/ ERCİŞ/ VAN
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Başarılar
İlk kez bir fen lisesi ardindan İki senedir Anadolu sağlık meslek lisesi, Yine iki senedir anadolu liselerine öğrenciler kazandırmaktan onur duyarız.
Bağlantı :Yok
Öğretim Şekli :SABAHÇI DEVRE ŞEKLİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
06:20---12:00
OKULUMUZ KALORİFERLİDİR.
Ulaşım
VAN-AĞRI KARAYOLU ÜZERİNDE KURULAN OKULUMUZUN, KARLI GÜNLER DE DAHİL OLMAK ÜZERE ULAŞIMI SORUNSUZ SAĞLANMAKTADIR...
ERCİŞ´E BAĞLI EKİCİLER MAHALLESİ´NDE, VAN-AĞRI KARAYOLU ÜZERİNDEDİR.